Frisersalong Naps, Borgå

Bra betjäning och ett lyckat resultat – välkommen!

Frisersalong Naps i Borgå har verkat i årtionden, alltsedan företaget grundades. Många har lärt känna familjeföretaget för dess goda service samt bl.a. de fantastiska färgningarna! Men vi gör givetvis mycket mer. Vår service omfattar frisör- och barberartjänster, såsom:

  • Tvätt, klippning och styling av hår
  • hårfärgningar
  • hårförlängningar
  • Struktur- och permanentbehandlingar
  • frisyrer
  • make up.

Bekanta dig med vår prislistan och vår personal och boka tid per telefon eller på nätet! Om du önskar dig något nytt och annorlunda i stället för din tidigare hårstil, t.o.m. en radikal förändring, tittar vi gärna på lämpliga idéer tillsammans med dig. Vi lyssnar noga på dina önskemål – DU är viktig för oss.

Vi ses i Frisersalong Naps, på Lundagatan!

Naps är Familia – Familjen

Vi är Familia. Familia är spanska och betyder familj. Och det är vad vi är, en stor familj som jobbat med hår i Borgå under 50 års tid. Vår grundare Mirjam Koskinen (proffs, företagare, mamma och mormor) öppnade sin affär redan 1967. Hon förde med sig nya trender till staden och skapade grunden för vårt koncept: varje kund är viktig för oss!  Hennes mod och förmåga att förnya har observerats alltsedan starten, och vi fortsätter på samma linje. Familjen har alltid funnits i bakgrunden och nu träder Familjen igen fram. Välkommen till vår Familj, såväl gamla som nya kunder!

Tidsbeställning

  040 350 0440

Onlinebokning

Öppettider

Mån-tors 8-20
Fre 8-18 (18-20 enligt avtal)
Lör 8-14 (14-16 enligt avtal)

Vi betjänar på finska, svenska, spanska och engelska.

Kontaktuppgifter

Parturi-Kampaamo Naps Porvoo
Lundagatan 16
06100 Borgå

  040 350 0440
  patsku@naps.fi

Ägare: Maria & Patrick Koskinen