Frisersalong Naps

Din hårkreatör i Borgå

Det finns inte en enda stil – det finns otaliga stilar. Vi på Frisersalong Naps ser till att ditt hår återspeglar just din stil. Vi erbjuder mångsidiga frisör- och barberartjänster, proffsigt med utvalda produkter och enligt kundens önskemål. Om du inte är helt säker på vad du vill göra med ditt hår ger vi dig gärna förslag. Du hittar oss i Borgå. Boka tid per telefon eller på nätet!

Ett familjeföretag med känsla, där kunden alltid står i centrum

Vi är Familia – familj på spanska. Vi har 50 års erfarenhet av att jobba med hår i Borgå. Våra rötter går tillbaka till Barberare Koskinen som öppnade sin dörr redan 1967, medan Naps öppnades 1995. Allt sedan de första åren har vår barberar-frisör-familj vuxit och utvecklats till en skicklig aktör i branschen. Vårt koncept har alltid varit ”varje kund är viktig”.

Vi utbildar oss regelbundet och vi använder oss av marknadens bästa produkter. Du får alltid stressfri service och vi bryr oss på allvar om att du ska vara nöjd med ditt hår och betjäningen du fått. Vi vill erbjuda dig en upplevelse som gör att du alltid återvänder.

Välkommen, nya och gamla kunder!

Naps Borgå

I Borgå betjänar vi på finska, svenska, spanska och engelska. Läs mer om våra tjänster och vår personal!

Tidsbeställning

Borgå   040 350 0440

Onlinebokning