Parturi-Kampaamo Naps, Porvoo

Hyvää palvelua taidokkaalla toteutuksella – tervetuloa!

Porvoossa Parturi-Kampaamo Naps on toiminut jo vuosikymmeniä, aina sen perustamisesta lähtien. Monelle perheyrityksemme on tullut tutuksi hyvän palvelun lisäksi mm. upeista värjäyksistä! Teemme toki paljon muutakin. Palvelumme kattavat kaiken kaikkiaan parturi- ja kampaamopalvelut, kuten:

  • hiustenpesut, hiustenleikkaukset ja -muotoilut
  • hiustenvärjäykset
  • hiustenpidennykset
  • rakenne- ja permanenttikäsittelyt
  • kampaukset
  • meikit.

Tutustu hinnastoon ja henkilökuntaamme ja varaa aika soittamalla tai netissä! Jos haluat vanhan hiustyylisi tilalle jotain uutta ja erilaista, jopa radikaalia muutosta, ideoimme ilomielin kanssasi sinulle sopivan toteutuksen. Kuuntelemme toiveistasi tarkoin – meille SINÄ olet keskiössä.

Nähdään Parturi-Kampaamo Napsissa, Ludinkadulla!

Naps on Familia – Perhe

Olemme Familia. Familia on espanjalainen sana, joka tarkoittaa perhettä. Ja sitä me olemme; iso Perhe, jonka taustalla on 50 vuotta työskentelyä hiusten parissa Porvoossa. Perustajamme Mirjam Koskinen (alan ammattilainen, yrittäjä, äiti, isoäiti) avasi liikkeemme jo vuonna 1967. Hän toi kaupunkiin uudet tuulet ja loi konseptimme perustan: jokainen asiakas on meille aina tärkeä! Hänen rohkeutensa ja kykynsä muuttua on huomattu alusta asti, tätä työtä jatkamme edelleen. Perhe on ollut aina taustalla ja nyt Perhe on tullut taas esille. Tervetuloa Perheeseemme, niin vanhat kuin uudet asiakkaat!

Ajanvaraus

  040 350 0440

Nettiajanvaraus

Aukioloajat

Ma-to 8-20
Pe 8-18 (18-20 sopimuksen mukaan)
La 8-14 (14-16 sopimuksen mukaan)

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi, espanjaksi ja englanniksi.

Yhteystiedot

Parturi-Kampaamo Naps Porvoo
Lundinkatu 16
06100 Porvoo

  040 350 0440
  patsku@naps.fi

Omistajat: Maria & Patrick Koskinen