Ammattitaitoinen henkilökuntamme Naps Helsingissä takaa laadukkaat parturi-kampaamopalvelut

Ammattitaitoinen henkilökunta on erinomaisen palvelumme ja osaamisemme ydintä. Tarjoamme ystävällistä ja korkealaatuista parturi-kampaamopalvelua osoitteessa Töölönlahdenkatu 3. Tutustu meihin ja tule hemmoteltavaksi osaaviin käsiimme!

Henkilökunta

Elina

Jyväskylästä kotoisin oleva Elina on erityisen taitava vaaleiden värien kanssa. Hän on työssään avoin, helposti lähestyttävä ja rohkea. Elina ei pelkää haasteita ja uskaltaakin luottaa intuitioonsa. Hän on työskennellyt alalla jo 10 vuotta ja pitkä kokemus näkyykin lopputuloksissa. Elinan eläväinen ja värikäs persoona jää taatusti mieleen. Hänen kanssaan asiakkaat voivat jakaa sekä ilot, että surut ja kaiken siltä väliltä!

Ellen

Sassoon –koulutuksen saanut Ellen on kivenkova ammattilainen, jonka asiakaspalvelutaidot ovat vailla vertaa. Hän on huolehtivainen ja aina yhtä iloinen, ja hänen tuolissaan asiakkaat tuntevat olonsa kuninkaallisiksi. Sassoon –tausta näkyy Ellenin työssä edelleen ja hän pitääkin erityisesti graafisista leikkauslinjoista. Hänellä on pitkä kokemus alalta ja hänen intonsa ammattiaan kohtaan vahvistuu vuosi vuodelta enemmän. Ellenin asiakkaat poistuvat liikkeestämme aina yhtä tyytyväisinä!

Ellen betjänar även på Svenska.

Ellen provides service also in English.

Emmi

Liikevastaavana toimiva Emmi hyödyntää työssään päivittäin sopeutumiskykyään ja kompromissihakuisuuttaan. Hän rakastaa helppohoitoisia hiustyylejä, jotka eivät arkiaamuina vaadi aikaa, mutta joista saa juhlapäivinä näyttävän osan kokonaisuutta. Emmi haluaa varmistaa, että huonot hiuspäivät jäävät minimiin. Hänen kanssaan voi huoletta höpöttää niitä näitä, parantaa maailmaa tai vain olla hiljaa ja nauttia omasta ajasta.

Emmi provides service also in English.

Jami

Jamin positiivinen elämänasenne ja hänen sympaattinen ja kiltti luonteensa hehkuu kirkkaana joka puolelle ympäristöön. Hän on idearikas moniosaaja, jonka luovuus ja tarkka tekniikka takaavat laatua joka ikinen kerta. Jami osaa kuunnella asiakkaan toiveet tarkkaan ja pitää asiakkaistaan aina erinomaista huolta!

Jami provides service also in English.

Kati

Kati on joukon herttainen ilopilleri, jonka hyväntahtoinen ja ulospäinsuuntautunut luonne sopii asiakaspalvelualalle kuin nakutettu. Hän pitää erityisesti kampausten ja meikkien tekemisestä, ja loihtiikin jokaiselle sopivan tyylin käden käänteessä. Välillä Katin perässä kulkee liikkeessämme hänen tottelevainen koiransa Max, jonka nappisilmät eivät jätä kylmäksi ketään. Kati hallitsee monia erilaisia hiustenpidennystekniikoita ja onkin saanut liikkeessämme ansaitusti pidennysekspertti –tittelin.

Kati provides service also in English.

Maisa

Maisan järjestelmällisyys ja tarkkuus työssään kumpuavat pitkästä työkokemuksesta. Hän on kampaajana itsevarma sekä varmaotteinen, ja pitää erityisesti hemmotteluhoitojen tekemisestä. Maisan pettämätön tyylisilmä ja ”jalat maassa” –asenne varmistavat, että asiakkaat saavat itselleen täydellisesti sopivan hiustyylin. Hän uskaltaa sanoa asiat suoraan ja pitää huolta siitä, että asiakkaat tuntevat olevansa hyvissä käsissä.

Marleen

Joukkomme kuopus on visuaalisesti lahjakas kampaaja. Hänellä on hyvä värisilmä ja käsissä pysyvät värisutien, kampojen ja saksien lisäksi myös permanenttirullat. Marleenilla on sammumaton tiedonjano ja valtava into oppia uutta. Hänen äärimmäisen ymmärtäväinen luonteensa varmistaa sen, että asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi.

Marleen provides service also in English.

Nora

Noran tunnollinen ja rauhallinen luonne heijastuvat hänen työhönsä harkitsevaisuutena ja tarkkuutena. Hänellä on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja hän haluaakin korostaa jokaisen asiakkaan yksilöllisyyttä. Noran pitkän työkokemuksen takaama varmuus luo asiakkaille rennon ja luottavaisen olon. Hänen tuolissaan viihtyvät vuodesta toiseen niin pitkä-, kuin lyhythiuksisetkin asiakkaat.

Nora betjänar även på Svenska.

Nora provides service also in English.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Aukioloajat: Ma-pe 8-20, La 9-16

Yrjönkatu 3, helsinki

Parturi-Kampaamo Naps Helsinki Eliel
Töölönlahdenkatu 3
00100 Helsinki

Puh. 044 762 8363 Huom.! Numeromme on muuttunut!
Nettiajanvaraus

Napsin hinnastoon voit tutustua täällä!